MTB-teksten voor VisitOost

Voor MarketingOost, een expert op het gebied van regio- en stadsmarketing, schrijf ik onder andere SEO-teksten voor de website Visitoost.nl. Dit keer liet ik me meevoeren naar de wereld van de mountainbiker. Denk aan de meest waanzinnige singletracks tot sportieve overnachtingsadressen. De outdoorteksten zijn informatief, verhalend, met een ruig randje. Want mountainbiken is wel voor échte sportievelingen. 

Binnen dit project was ik verantwoordelijk voor de research, het selecteren van informatie en het schrijven van creatieve SEO-teksten. Mijn kennis over Overijssel als Zwollenaar en buitenliefhebber maakten deze opdracht een buitenkans (ha-ha) voor mij die ik met beide handen aangreep.  Door mijn persoonlijke interesse voor natuur (ik klom vroeger al in bomen, ben fervent wandelaar en struin in het weekend het liefste over de Sallandse Heuvelrug) kon ik de outdoorteksten laten leven en mensen enthousiasmeren.  

Zo schreef ik over mountainbiken onder andere de volgende artikelen:

7 verbluffende MTB-routes in Overijssel

De favoriete MTB-route van Rob Harmeling

Leer mountainbiken van de pro's 

Ben jij die knipperende cursor zat? Dan is het tijd om elkaar te ontmoeten. Neem vooral contact op en dan bespreken we snel of ik iets voor je kan betekenen.