Nieuw project: magazine voor Epilepsie Vereniging Nederland

Als je net de diagnose epilepsie hebt gekregen, staat je leven behoorlijk op z'n kop. Wat staat je te wachten? Kun je nog autorijden? Gaan medicijnen helpen? Samen met Epilepsie Vereniging Nederland maakte MixCom het magazine Puls! Ik werkte aan dit magazine mee als projectredacteur. 

 

Dit magazine over epilepsie is voor mensen die de diagnose epilepsie hebben gekregen. In het magazine worden verschillende neurologen en specialisten geïnterviewd. Het bevat ook persoonlijk verhalen van mensen met epilepsie en hun naasten en achtergrondinformatie over behandelingen en steun. In het 56-pagina's tellende tijdschrift wordt belicht dat epilepsie een aandoening is met een enorme impact en een aandoening waarmee na de diagnose vaak heel veel wél mogelijk is. 

Als projectredacteur maakte ik onderdeel uit van het hele traject. Ik overlegde met EVN, bedacht onderwerpen en invalshoeken, interviewde (ervarings)deskundigen, schreef teksten en deed een correctieronde. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen als tekstschrijver, corrector of journalist? Leuk! Neem contact op via de contactpagina en dan handen we snel met elkaar aan de telefoon of drinken we een bakje koffie.