Nieuwe opdrachtgever: NSMBL & Beautify

YAY, ik schrijf tegenwoordig als freelance tekstschrijver artikelen voor NSMBL en Beautify. Dit zijn twee héle toffe merken van online uitgeverij Wayne Par Kent, gevestigd in Amsterdam. 

Voor NSMBL en Beautify schrijf ik als freelance tekstschrijver over relaties en celebrities. Over donuts en ontspanningsrituelen. Over liefde, geluk en voeding. Oftewel: over alles wat voor de twentysomething vrouw relevant is. NSMBL is opgericht door Anna Nooshin, fashion blogger, online ondernemer en auteur. De artikelen zijn gevat, trendy, soms wat onhandig en altijd met humor geschreven. Soms ook op het randje, uitdagend en prikkelend. Maandelijks heeft NSMBL 648.000 unieke bezoekers en 2.297.000 paginaweergaven. Beautify heeft 1.192.000 unieke bezoekers per maand en 3.106.000 paginaweergaven. 

Op deze pagina vind je de artikelen die ik heb geschreven voor deze titels, onder andere over National Doughnut Day, kinky dromen, soa's en halterbikini's. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen als tekstschrijver, corrector of journalist? Leuk! Neem contact op via de contactpagina en dan hangen we snel met elkaar aan de telefoon of drinken we een bakje koffie.