Teksten voor Nationaal Park Weerribben-Wieden

Mijn droomhuis staat aan het water, tijdens een wandeling slaak ik gelukzalige kreten als we een rivier of waterval naderen en een boottocht sla ik nooit af. Ik ben een echte waterliefhebber! En dus schreef ik met veel plezier teksten voor Visit Weerribben-Wieden over kanovaren. 

Op de website van Visit Weerribben-Wieden vind je alle informatie die je nodig hebt om in de regio te verblijven. De teksten die ik schreef hadden als doel om de consument te triggeren en enthousiasmeren. Die uitdaging ging ik met beide handen aan, want de wereld is immers te mooi om thuis te blijven! Mijn missie correspondeert dan ook perfect met die van Visit Weerribben-Wieden: iedereen vaker naar buiten krijgen. Of dat nu is voor een wandeling, een nacht slapen in de open lucht of een kanotocht. 

De teksten die ik schreef:

Tips voor het kanovaren

Hoe maak je de mooiste foto's tijdens het kanovaren?

Kun je met kinderen kanoën? 

Waarom kanovaren zo gezond is

Ga je kanovaren? Zo pak je dat veilig aan

Waarom kanovaren het hele jaar onvergetelijk is

Dit moet je weten over kanokamperen

Kanoën versus kajakken - ken de verschillen

"Wat een prachtige teksten! Daar valt weinig aan toe te voegen. Het leest geweldig, de info is duidelijk, voldoende, to-the-point, kortom een feest. Duidelijk geschreven door iemand die de kanosport begrijpt." - Arij van der Kooij van kanoschool Herbie Bird

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op.