Yay, ik schreef het best gelezen artikel van NSMBL - maand juni

Jurkjes, daar zijn er nogal wat van. Ordinair kort of struikelbaar lang. Gemaakt voor Marilyn Monroe taferelen of voor onprettige momenten op de fiets (lees: zowel niet kunnen zitten, afstappen als fatsoenlijk trappen). Jurkjes die de monden laten openvallen van menig man, varianten die  in mum van tijd zijn uitverkocht (balen!) en exemplaren die zitten als gegoten. 

Yup, je kunt er tientallen artikelen over schrijven. En dat is ook wat NSMBL doet. Niet alleen dat natuurlijk, maar ze ontbreken zeker niet op deze website voor de twentysomething. Ook ik tikte een stukje over een jurkje. Een heel populair geel jurkje, om precies te zien. En populair, dat bleek die ook te zijn onder de lezers van NSMBL: het artikel werd namelijk het beste gelezen artikel van de maand juni. Heel tof! 

NSMBL is opgericht door Anna Nooshin, fashion blogger, online ondernemer en auteur. De artikelen zijn gevat, trendy, soms wat onhandig en altijd met humor geschreven. Soms ook op het randje, uitdagend en prikkelend. Maandelijks heeft NSMBL 648.000 unieke bezoekers en 2.297.000 paginaweergaven.